Kontors- och konferenslokaler i Nackas bästa lägen!

Ni hittar våra anläggningar i Järla Sjö, Nacka Strand, Nacka Forum och Sickla.

Samtliga har bra kommunikationer, gott om parkeringsplatser och det är nära till restauranger och shopping. Inredningen är modern, hållbar och genomtänkt!

Hos oss hittar du…

..hållbart och modernt inredda lounger, fullt utrustade coworking-ytor, kompletta mötes- och konferensrum, privata kontor och utmärkt service.

Hör av er och berätta ert behov så skräddarsyr vi en lösning för er.

VÅRA ANLÄGGNINGAR

Vi erbjuder fyra kontorsanläggningar i Nacka för småföretagare, frilansare och filialer m. m. Våra kontor finns i Järla Sjö, Nacka Strand, Nacka Forum och Sickla. Alla våra lokaler är ljusa och fräscha, med en öppen, interaktiv och energigivande kontorsmiljö som inspirerar och stimulerar.

Vi erbjuder platser där ni kan växa och utbyta erfarenheter. Flexibelt och enkelt, dynamiskt och tillförlitligt. Det är interaktiviteten mellan bolagen och individerna, som utgör skillnaden mot det traditionella kontorshotellet.

BUSINESS LOUNGE NACKA FORUM

I Nacka Forum sitter våra medlemmar främst i egna rum, Private Lounge. Här finns mötesrum och konferenslokaler med underbar utsikt, samt några få kontorsplatser, Business Class, i landskap.

BUSINESS LOUNGE NACKA STRAND

I Nacka Strand erbjuder vi kontorsplats och Coworking i landskapsmiljö. Därutöver finns en trevlig lounge och gott om mötes- och konferensrum i olika storlekar.

BUSINESS LOUNGE SICKLA

I Sickla Köpkvarter erbjuder vi kontorsrum, Private Lounge, i olika storlekar samt en härlig lounge, konferenslokaler och några kontorsplatser, Coworking, i landskap.

Medlemsnätverk

Coworking

Private lounge

Konferens