Vad är coworking enligt oss?

Coworking är den senaste trenden inom arbetslivet där man kan samarbeta, skapa nya kontakter och få inspiration från andra professionella i samma bransch. Men det är inte bara produktiviteten som är viktig, det är också viktigt att trivas i sin arbetsmiljö. Därför erbjuder vi en unik och personlig arbetsplats där allt är inrett för att skapa en trivsam och avslappnad atmosfär.

För oss innebär coworking en typ av arbetsmiljö där personer från olika företag och organisationer arbetar tillsammans på samma plats. Coworking-lokaler bör vara öppna och inbjudande miljöer som uppmuntrar till samarbete och kollaboration. Coworking för oss är perfekt för freelancers, entreprenörer och företagare samt även företag som letar efter en flexibla arbetsmiljör med god trivsel.

För oss är coworking en modern version av kontorshotell. Det är en typ av kontorsanläggning där man kan hyra ett kontorsutrymme på kort eller lång tid. Det är ett flexibelt alternativ för företag och enskilda entreprenörer som inte har ett eget kontor eller som behöver ett tillfälligt kontor. Vi erbjuder en mängd olika tjänster och faciliteter, inklusive kontorsutrymmen, mötesrum, internetanslutningar, kopieringstjänster, receptionstjänster och kaffe.

Vi kan också erbjuda olika typer av kontorsmiljöer, från enskilda kontorsrum till öppna kontorslandskap. Vi är ett bra alternativ för företag som vill ha flexibilitet och skalbarhet i sitt kontorsutrymme utan att behöva förplikta sig till långsiktiga hyresavtal.

Hos oss kommer du att finna allt du behöver för att kunna arbeta på ett effektivt och kreativt sätt. Vi har allt från moderna och ergonomiska arbetsplatser till avkopplande lounge-områden där du kan ta en paus. Vi har också ett brett utbud av olika tjänster och förmåner som hjälper dig att hålla dig produktiv och fokuserad.

Vi är även ett samhällsmedvetet företag och vi strävar efter att skapa en hållbar arbetsmiljö. Läs mer om det under vår sida om Hållbarhet.

Så om du är trött på att jobba ensam hemma eller i ett tråkigt kontorshotell, så är vi den perfekta platsen för dig. Välkommen att boka en rundvisning idag och se allt detta med egna ögon!

För oss på Business Lounge är definitionen av coworking:

  • Större valfrihet! Vi erbjuder allt från loungemedlemsskap, eget skrivbord i landskap till egna rum i olika storlekar.
  • Bra lägen! Med närhet till kommunikationer och parkering.
  • Moderna och fräscha lokaler! Som är färdigmöblerade med både med kontors- och loungemöbler.
  • Trevliga lounger, effektiva mötesrum, snabbt WiFi och gott kaffe!
  • Umgänget och det sociala och professionella nätverket är en viktig del av helhetsupplevelsen.
  • Tillgång till lounger, konferens- och telefonrum i alla våra anläggningar.

Business Lounge erbjuder coworking med en ”all inclusive-lösning”.

Vårt medlemskap inkluderar allt: konferensrum, kaffe, WiFi, skrivare, städning, post, cateringtjänster mm.

Ni fokuserar på er affär och sitter i representativa kontor; vi sköter om resten.

Väl mött hos oss!