Missa inte våra erbjudanden och rabatter

Ansök om våra startupmånader eller ta del av andra erbjudanden som vi har på Business Lounge.

VÅRA AKTUELLA ERBJUDANDEN:

ÖPPNINGSERBJUDANDE I JÄRLA SJÖ!

Under 2021 ger vi alla nya medlemmar 50% i rabatt under första de tre månderna och därefter 25% i de följande tre månaderna. Välkommen att höra av Er för en visning eller boka Ert rum redan nu!

NU RABATTERAR VI PLATSERNA I NACKA STRAND MED 20%!

Under 2021 ger vi alla nya medlemmar 20% i rabatt under första halvåret.
Välkommen att höra av Er för en visning!

ANSÖK OM VÅRA STARTUPMÅNADER! 

Vi erbjuder alla nystartade företag som kommit igång möjligheten att ansöka om upp till tre startupmånader hos oss. Detta är något som vi är helt unika med.

Under dessa månader får man sitta hos oss i någon av våra anläggningar. Får man inte sin business att flyga under den tiden så säger vi tack och hej. Vår förhoppning är dock att det går alldeles utmärkt och att ni får luft under vingarna!

Efter uppstartstiden får ni då en faktura, exempelvis för de första 60 dagarna, med 60 dagars betalningstid och den ordinarie debiteringen påbörjas från den tredje månaden.

Ansök om våra startupmånader med ett mejl där ni berättar kort om ert företag. Vi hör sedan av oss och bokar in ett möte för fortsatt dialog och visning av våra fina kontorslokaler.

Medlemsnätverk

Coworking

Private lounge

Konferens

VÅRA ANLÄGGNINGAR

BUSINESS LOUNGE NACKA FORUM

I Nacka Forum sitter våra medlemmar främst i egna rum, Private Lounge. Här finns mötesrum och konferenslokaler med underbar utsikt, samt några få kontorsplatser, Business Class, i landskap.

BUSINESS LOUNGE NACKA STRAND

I Nacka Strand erbjuder vi kontorsplats och Coworking i landskapsmiljö. Därutöver finns en trevlig lounge och gott om mötes- och konferensrum i olika storlekar.

BUSINESS LOUNGE SICKLA

I Sickla Köpkvarter erbjuder vi kontorsrum, Private Lounge, i olika storlekar samt en härlig lounge, konferenslokaler och några kontorsplatser, Coworking, i landskap.