Flexibla kontorslokaler. Välkommen till Nackas bästa lägen!

Undvik bilköer, trängsel och kollektivtrafik – jobba på distans nära ditt hem, i kontorslokaler med coworking, i närheten av Stockholm och Värmdö.

Coworking på hemmaplan!

Undvik köer och trånga bussar – jobba på hemmaplan, men inte i bostaden.

När du jobbar i våra moderna kontorslokaler i Nacka får du fri tillgång till mötesrum i Nackas bästa lägen! Du möter ett personligt engagemang med hög flexibilitet och får ett modernt, mer effektivt sätt att jobba.

Jobba från våra lounger eller hyr en fast kontorsplats i delad kontorsmiljö och delta i vår gemenskap. Koppla upp dig mot vår wifi och börja jobba. Kaffe, te, förvaringsskåp och mötesrum ingår. Du jobbar mobilt och nätverkar med våra andra medlemmar.

Är du intresserad av att hyra eget kontorsrum erbjuder våra flexibla kontorslokaler, i närheten av Stockholm och Värmdö, ett oslagbart läge.

Medlemsnätverk

Coworking

Private lounge

Konferens

VÅRA ANLÄGGNINGAR

BUSINESS LOUNGE NACKA FORUM

I Nacka Forum sitter våra medlemmar främst i egna rum, Private Lounge. Här finns mötesrum och konferenslokaler med underbar utsikt, samt några få kontorsplatser, Business Class, i landskap.

Pumphuset

BUSINESS LOUNGE JÄRLA SJÖ

I Järla Sjö erbjuder vi  en härlig coworking i industirell miljö, fördelat på flertalet kontorsrum i olika storlekar och mötesrum. Därutöver finns ett trevligt restaurangcafé, handelsbod och frisersalong.

BUSINESS LOUNGE SICKLA

I Sickla Köpkvarter erbjuder vi kontorsrum, Private Lounge, i olika storlekar samt en härlig lounge, konferenslokaler och några kontorsplatser, Coworking, i landskap.