Flexkontor – låt flera medarbetare dela på kontoret

Erbjud era medarbetare, som bor på vår sida av Stockholm, ett flexkontor och coworking hub med anpassade och ergonomiska arbetsplatser.

Nu erbjuder vi lite större företag en ny möjlighet hos oss – den lokala hubben

Ett flexkontor som coworking hub för medarbetarna som bor på vår sida av Stockholm. Det kan exempelvis vara ett kontorsrum med fyra platser som vi rustar som gemensam coworking arbetsyta där uppemot 12 medarbetare kan nyttja platserna, har egna förvaringsskåp etc. Vi utrustar rummet efter önskemål, exempelvis med whiteboard, skärm och videokonferenssystem.

Vi kan erbjuda den här typen av flexkontor som hub för uppemot 30 medarbetare i våra kontorshotell i Nacka. Har du medarbetare som pendlar från de södra eller östra delarna av Stockholm – Nacka, Värmdö, Tyresö, Huddinge eller Lidingö så kan de slippa köer, kollektivtrafik, trängsel och stress. Samtidigt får de arbeta på anpassade och ergonomiska arbetsplatser istället för i hemmet.

Hör av er för en visning i våra kontorslokaler, så kan vi kika på hur ett upplägg för ert företag skulle kunna bli bäst. Vi återkommer snabbt efter ert besök med en offert och anpassat upplägg.

Välkomna!

Medlemsnätverk

Coworking

Private lounge

Konferens

VÅRA ANLÄGGNINGAR

BUSINESS LOUNGE NACKA FORUM

I Nacka Forum sitter våra medlemmar främst i egna rum, Private Lounge. Här finns mötesrum och konferenslokaler med underbar utsikt, samt några få kontorsplatser, Business Class, i landskap.

BUSINESS LOUNGE NACKA STRAND

I Nacka Strand erbjuder vi kontorsplats och Coworking i landskapsmiljö. Därutöver finns en trevlig lounge och gott om mötes- och konferensrum i olika storlekar.

BUSINESS LOUNGE SICKLA

I Sickla Köpkvarter erbjuder vi kontorsrum, Private Lounge, i olika storlekar samt en härlig lounge, konferenslokaler och några kontorsplatser, Coworking, i landskap.