Flexkontor – dela på kontoret som kollegor, kompisar eller grannar!

Dela på kontoret – mer flexibelt än så här blir det inte!

Hyr ett kontor hos oss som hub eller satellitkontor för era medarbetare som bor på vår sida av Stockholm.

Det kan exempelvis vara ett kontorsrum med fyra platser som vi rustar som gemensam coworking där uppemot 20 medarbetare kan nyttja platserna, har egna förvaringsskåp eller hyllor etc. Vi utrustar rummet efter önskemål, exempelvis med whiteboard, skärm och videokonferenssystem.

Vi kan erbjuda den här typen av flexibel kontorslösning som hub eller satellitkontor för uppemot 40 medarbetare per företag i våra anläggningar i Nacka.

Har ni medarbetare som pendlar från de södra eller östra delarna av Stockholm – Nacka, Värmdö, Tyresö, Huddinge eller kanske med båt från Lidingö så kan de slippa köer, kollektivtrafik, trängsel och stress. Samtidigt får de arbeta på anpassade och ergonomiska arbetsplatser istället för i hemmet.

Flexkontoret kan även vara ett alternativ för flera små- eller soloföretagare som går ihop i ett litet nätverk och delar på kontoret som komplement till sina hemmakontor. Det kan även vara ett alternativ för grannar eller ett kompisgäng.

Samtliga har access till våra lounger och möteslokaler, så när man inte har en plats i kontoret för dagen, kan man jobba från någon av våra lounger eller ta möten i någon av alla våra mötesrum

Hör av er för en visning i våra kontorslokaler, så kan vi kika på hur ett upplägg för ert företag skulle kunna bli bäst. Vi återkommer snabbt efter ert besök med en offert och anpassat upplägg.

Välkomna!

Medlemsnätverk

Coworking

Private lounge

Konferens

VÅRA ANLÄGGNINGAR

BUSINESS LOUNGE NACKA FORUM

I Nacka Forum sitter våra medlemmar främst i egna rum, Private Lounge. Här finns mötesrum och konferenslokaler med underbar utsikt, samt några få kontorsplatser, Business Class, i landskap.

BUSINESS LOUNGE NACKA STRAND

I Nacka Strand erbjuder vi kontorsplats och Coworking i landskapsmiljö. Därutöver finns en trevlig lounge och gott om mötes- och konferensrum i olika storlekar.

BUSINESS LOUNGE SICKLA

I Sickla Köpkvarter erbjuder vi kontorsrum, Private Lounge, i olika storlekar samt en härlig lounge, konferenslokaler och några kontorsplatser, Coworking, i landskap.