Effektiv vardag i Nacka/Värmdös bästa lägen!

Modernt inredda kontorslokaler för coworking, fullt utrustade kontorsplatser och privata kontorsrum i Nacka Strand, Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

Hyr kontorsplats i närheten av Stockholm och Värmdö

Hos oss hittar du hållbart och modernt inredda lounger – för smidig coworking – där du får tillgång till kompletta mötes- och konferensrum. Du kan även hyra fullt utrustade kontorsplatser eller privata kontor på våra anläggningar i Nacka Strand, Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

Det är enkelt att växa i våra flexibla kontorslokaler som ligger i Nackas bästa lägen – i närheten av Stockholm och Värmdö. Samtliga kontor har bra kommunikationer, gott om parkeringsplatser och det är nära till restauranger och shopping.

Medlemsnätverk

Coworking

Private lounge

Konferens

VÅRA ANLÄGGNINGAR

BUSINESS LOUNGE NACKA FORUM

I Nacka Forum sitter våra medlemmar främst i egna rum, Private Lounge. Här finns mötesrum och konferenslokaler med underbar utsikt, samt några få kontorsplatser, Business Class, i landskap.

Pumphuset

BUSINESS LOUNGE JÄRLA SJÖ

I Järla Sjö erbjuder vi  en härlig coworking i industirell miljö, fördelat på flertalet kontorsrum i olika storlekar och mötesrum. Därutöver finns ett trevligt restaurangcafé, handelsbod och frisersalong.

BUSINESS LOUNGE SICKLA

I Sickla Köpkvarter erbjuder vi kontorsrum, Private Lounge, i olika storlekar samt en härlig lounge, konferenslokaler och några kontorsplatser, Coworking, i landskap.