VÄLKOMMEN TILL HÄRLIGA JÄRLA SJÖ!

Här hittar du kontorsrum, kontorsplatser och möteslokaler. Vi har ett eget restaurangcafé och handelsbod samt en eventscen. Allt i en industriell miljö med närhet till vattnet.

VÄLKOMMEN ATT SITTA HOS OSS I PUMPHUSET!

I det industriella gamla Pumphuset i Järla Sjö, med anor från före förra sekelskiftet erbjuder vi möjligheten att hyra kontorsrum och kontorsplatser, möteslokaler och ett publikt restaurangcafé med handelsbod. Här finns även ett showroom för företaget Snickarglädje samt en eventscen för både publika och privata tillställningar.

Fastigheten har genomgått en renovering och vår målsättning har varit att behålla det industriella arvet i den nya interiören. Nu erbjuder vi en fantastisk coworkingmiljö som måste upplevas.

I planritningen kan ni se att vi erbjuder ett dussintal kontorsrum i olika storlekar och ett antal mötesrum. Kontorsrum finns i storlekar för en till sex arbetsplatser per rum och mötesrummen är utrustade med modern presentationsteknik samt whiteboards.

Järla Sjö är ett härligt område, perfekt för småföretag som söker ett inspirerande och avkopplande kontorsmiljö. Med vacker natur och ett omväxlande bebygglelse, är Järla Sjö det ideala valet för företag som vill skapa en positiv och produktiv arbetsmiljö för sina anställda.

Vi har ett bra utbud av kontorslokaler i olika storlekar, så det finns något för alla. Dessutom finns det många bra förbindelser med både kollektivtrafik och bil, vilket gör det enkelt för alla att ta sig till och från kontoret.

Sätt upp kontoret i Järla Sjö och njut av den vackra naturen och den positiva arbetsmiljön. Detta kan ge en ökad produktivitet och en högre trivsel för alla medarbetare. Boka din kontorslokal idag och ta steget mot en ljusare och mer framgångsrik framtid för ditt företag!

Hör av er, så berättar vi mer och ger er en visning!

 

PUMPHUSET CAFÈ & HANDELSBOD

Våra öppettider i restaurangcaféet är enligt följande:

Tisdag 11:00 – 18:00
Onsdag och torsdag 11:00 – 20:00
Fredag 11:00 – 22:00
Lördag 10:00 – 22:00
Söndag 10:30 – 17:30

Ni når personalen på Pumphuset Café & Handelsbod på 073-030 90 03

 

Ni hittar Pumphuset på Uppfinnargränd 5-7.

 

 

Medlemsnätverk

Coworking

Private lounge

Konferens