COWORKING MED NACKAS BÄSTA UTSIKT!

I Nacka Forums höghus kan ni sitta hos oss med vidsträckt utsikt i valfritt vädersträck. Vi erbjuder privata kontorsrum och kontorsplatser i landskap.

VÄLKOMMEN TILL 18:e VÅNINGEN!

Här, på toppen av Nacka, i Nacka Forums höghus, erbjuder vi privata kontorsrum och ett fåtal kontorsplatser i landskap samt en välkomnande entrélounge och flertalet mötesrum i olika storlekar.

Nacka Forum är en av Nackas mest eftertraktade adresser för företag som söker en central och attraktiv plats att ha sina kontor på. Och nu kan du också få tillgång till denna topplats genom att hyra ett kontor i vårt coworking-kontor i Nacka Forum.

Här kommer att ha direkt tillgång till ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer, samt enkel tillgång till kollektivtrafiken.

Vårt coworking-kontor erbjuder dig också många fördelar. Du kommer att ha tillgång till ett stort utbud av moderna och ergonomiska arbetsplatser, samt avkopplande lounge-områden där du kan ta en paus och rekargera batterierna. Vi har också ett brett utbud av olika tjänster och förmåner som hjälper dig att hålla dig produktiv och fokuserad.

Så om du är ett företag eller en enskild entreprenör som söker ett kontor i en central och attraktiv plats, så är vårt coworking-kontor i Nacka Forum det perfekta valet för dig. Boka en rundvisning idag och upptäck alla fördelarna med att ha ditt kontor hos oss!

Exempelvis hittar du här ett konferensrum, med burspråk och otrolig panoramavy som inleds med Värmdöleden och fortsätter vidare ut mot horisonten och vår skärgård. Perfekt för inspirerande styrelsesittningar. Visst låter det lockande?

Nacka Forum är kanske Nackas främsta knutpunkt med mycket bra busskommunikationer och gångavstånd till Saltsjöbanan. I Nacka Forum har vi dessutom förmodligen Nackas bästa parkeringsgarage.

Nacka Forum är ett av de största köpcentren i Stockholmstrakten och erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och serviceföretag. Det är lättillgängligt hit med kollektivtrafik och det finns också gott om parkeringsplatser.

I Forum sitter ni mitt i händelsernas centrum och kan på nära håll uppleva när Nacka bygger stad. Ta hissen ner till alla lunchrestauranger och butiker. I shoppingcentret finns full service, så som bank, vårdcentral, låssmed, skomakeri, biltvätt och kemtvätt.

Hör av dig redan nu för att boka en visning!

Medlemsnätverk

Coworking

Private lounge

Konferens