VÄLKOMMEN ATT HYRA KONTOR I SICKLA!

I Sickla erbjuder vi en medlemslounge, kontorsrum i olika storlekar och kontorsplatser i landskap samt inspirerande möteslokaler och seminarielokal i en stimulerande miljö med ett av Nackas bästa kommunikationsläge.

SITT HOS OSS I SICKLA!

På Sickla industriväg 3, mitt i Sickla Köpkvarter, erbjuder vi över 70 arbetsplatser fördelade på privata kontorsrum i olika storlekar, coworking med fasta kontorsplatser och lounge-platser samt konferenslokaler i varierande storlekar.

Förbättra din arbetsmiljö och öka ditt företags produktivitet genom att hyra ett kontorsrum hos oss i Sickla! Våra moderna och fräscha lokaler erbjuder allt du behöver för att känna dig som hemma på jobbet. Med tillgång till ett brett utbud av bekvämligheter, som exempelvis snabbt internet och skrivbord med utsikt, kommer du och ditt team att känna er inspirerade och motiverade. Beläget i ett centralt område med lätt tillgång till kommunikationer, är våra kontorsrum det perfekta valet för företag som söker en plats att växa och utvecklas. Boka din plats idag och ta steget mot en bättre arbetsmiljö!

I Sickla sitter ni i Nackas absoluta mylla. Här finns allt i form av kommunikationer, shopping, restauranger, hotell, träning, skolor, kultur och kontor. Självklart samarbetar vi med fler av dessa aktörer. Närmare stan kommer man inte utanför tullarna. Detta samtidigt som ni slipper pendla in till stan och blir en vinnare i vardagspusslet.

Sickla är en delav Nacka kommun i Stockholm som är känt för Sickla köpkvarter, ett stort shoppingcenter med många butiker och restauranger.

Sickla är också känt för sin vackra natur, med många promenadstråk och en fin havsutsikt. Det finns också ett antal företag och kontor i området.

Boka visning av lokalerna i Sickla.

Medlemsnätverk

Coworking

Private lounge

Konferens