Nätverka med oss!

Nätverka med oss!

Nu drar Nacka Business Network igång och vi sponsrar med lokaler för deras träffar.

Alla aktiva i Nackas näringsliv är välkomna att anmäla sig, luncha och nätverka.

På menyn står en matig sallad som betalas på plats. Salladerna kommer att förbeställas, så alla måste anmäla sig för att få köpa en lunch vid ankomst. Deltagarna får möjlighet att presentera sig och den verksamhet man representerar. Vid vissa tillfällen kommer det vara en lite längre presentation av en gäst.

Premiär för nätverket blir onsdagen den 9 maj på Business Lounge i Sickla.

Anmäl dig här!

Kaffeprovning!

Fredagen den 18 maj får vi besök av vår kaffeleverantör Johan & Nyström. De kommer då att hålla i en kaffeprovning i Sickla och våra medlemmar ges då möjligheten att rösta fram vilka bönor vi ska ha i våra maskiner det kommande halvåret.

Välkommen på besök och prova deras magiskt goda kaffe!
Anmäl dig gärna på info@businesslounge.se

Vi flyttar kontorshotellet i Nacka Strand

Efter snart tre år på Augustendalsvägen 19 flyttar vi till Cylindervägen 12. Det hus i Nacka strand där vi idag driver Business Lounge ska bli bostäder. I och med detta har vi fått möjlighet att flytta till nyrenoverade superfräscha lokaler på Cylindervägen 12. Lokalerna anpassas efter vårt koncept och byggs om helt efter våra önskemål.

Flytten innebär att vi får möjlighet att utöka med några nya kontorsplatser och förbättra våra mötesmiljöer. Hör av er för att boka era platser redan idag!

Skicka in din intresseanmälan eller ring oss på 08-716 00 25.

Nu öppnar vi nytt!

Välkommen till vår nya anläggning i Vikdalen!

Vi utvecklas och expanderar. Nu kan ni även välja att sitta i fantastiskt ljusa och fräscha lokaler på Vikdalsvägen 50 med oss. Här kommer vi att erbjuda åtta kontorsrum i olika storlekar och fyra fasta platser i landskap. Tillsammans disponerar man två konferensrum och två grupprum samt ett härligt kök i hjärtat av lokalen.

Nu är det klart – vi expanderar!

Nu är det klart – vi expanderar!

Image

Den 7:e maj slår vi upp portarna för ett nytt kontor, med mötesrum, klassrum och eventlokal mm. i Sickla Köpkvarter!

Längst upp i huset på bilden öppnar vi i två plan, med start för inflytt den 7:e maj.

Vill ni bli några av de första som flyttar in?
Hör av er redan nu genom att skicka in er intresseanmälan!
Men vänta inte för länge, för några av platserna har redan bokats…

Pingis & höstnytt

Nu är hösten här och vi har rivstartat genom att fylla på med en rad nya bolag i våra lokaler. Vi vill hälsa dem alla välkomna och hoppas att de kommer att trivas!

bild

Vi har även kompletterat vår inredning med ett pingisbord inför hösten och kommer att arrangera träningstillfällen med landslagsmeriterad tränare för dem som vill bättra sin kompetens i bordtennis.

Några små förändringar har vi även passat på att göra. Vi har infört ett konkret medlemsnätverk; Business Lounge Network. Som medlem får man inbjudningar till våra aktiviteter och man kan boka våra mötesrum för en förmånlig peng. Medlemskapet kostar 300kr i månaden.

Alla våra kunder kommer nu att vara tvungna att vara medlemmar i nätverket först, för att sedan kunna nyttja våra produkter och tjänster.

Vi hoppas att denna förändring leder till ett större nätverk med mer dynamik och affärer för alla.