Pumphuset Café & Handelsbod

Pumphuset Café & Handelsbod

Välkommen till Pumphuset Café & Handelsbod!

Nere i Järla Sjö, ett stenkast från kajen, ligger Pumphuset. Ett industriarv från slutet av 1800-talet. Här hade De Laval sin pumpprovningsanläggning. Idag är huset ombyggt för vår coworkiing, där erbjuder 14 kontorsrum och där vi även har en frisersalong, ett showroom och nu även öppnar ett restaurangcafé med handelsbod. Caféet har fullständiga rättigheter och vi serverar både öl och vin till lunch eller middag. Kom hit och fika, luncha eller på en after work. Passa på att handla med dig lite gott hem till fredagsmyset eller kom förbi och handla mjölk och ägg. Våra öppettider hittar du under sidan för våra anläggningar och Järla Sjö.

Varmt välkommen!

Nu öppnar vi coworking i Skrapan!

Nu öppnar vi coworking i Skrapan!

I ett av Stockholms mest kända landmärken – Skatteskrapan – mitt på Södermalm, öppnar vi en ny coworking med enskilda kontor, kontorsplatser, loungeytor, konferenslokaler, catering, poddstudio och streamingstudio. Här kan ni hyra ett litet kontorsrum på tillsvidarekontrakt eller för en bestämd projekttid. Ni kan hyra flexkontor, satellithub eller projektytor mm.

Nyfiken på att höra mer?
Ring oss för att boka din visning redan idag!
08-7160025

Kompiskontoret!

Kompiskontoret!

Nu lanserar vi Kompiskontoret!
Flexiblare och socialare än så här blir det inte. Gå ihop ett gäng kompisar eller kollegor och hyr ett litet rum av oss med en eller två platser. Ni kan sedan vara upp till tio personer som delar på rummet och platserna. De som inte nyttjar kontoret, kan jobba från våra lounger och alla får möjlighet att boka våra mötesrum. Priset för detta varierar naturligtvis beroende på om ni vill ha en eller två arbetsplatser och hur många ni är i ert gäng. Det här är perfekt för er som bor i samma område här i Nacka och/eller jobbar i samma nätverk eller organisation. Hör av er för en visning och offert!

Nu öppnar vi i Järla Sjö!

Nu öppnar vi i Järla Sjö!

Inom kort öppnar vi vår fjärde anläggning i härliga Järla Sjö. I det industriella Pumphuset öppnar vi en anläggning med dussintalet kontorsrum, ett antal arbetsplatser, lounger, möteslokaler och ett café. Håll ögon och öron öppna, snart slår vi upp portarna i Järla Sjö!

Nu lanserar vi Loungemedlemskap!

För ringa 1995kr i månaden kan ni numera bli Loungemedlem hos oss. Som Loungemedlem jobbar ni från våra lounger i Nacka Strand, Järla Sjö och Sickla. Ni sitter då med vårt säkra och snabba WiFi, dricker vårt supergoda ekologiska kaffe eller te från Lykke Kaffegårdar, har tillgång till ett låsbart förvaringsskåp och bokar våra mötesrum.

Fila på affärsmodellen!

Den 28:e maj gästas vi av Tomas Holmstrand som ger oss en introduktion av sin kurs och metodik för affärsmodellsutveckling.

Tomas driver DoYourHomeWork och han brinner för att hjälpa företag och organisationer komma igång att jobba med affärsmodell och värdeerbjudande förändring. Innan genomförande!

Tomas har lång erfarenhet av Verksamhetsprojekt, Produkt/Tjänsteutvecklingsprojekt och IT projekt. Många av dessa misslyckas i genomförandet pga otydlig input. Fokus är att hjälpa företag och organisationer att undvika detta med hjälp av Mantrat: Do Your Home Work! Det är mycket billigare, snabbare och effektivare att snabbt misslyckas med Post-it lappar.

Anmäl dig till seminariet här.

Välkommen!