Nu öppnar vi coworking i Skrapan!

Nu öppnar vi coworking i Skrapan!

I ett av Stockholms mest kända landmärken – Skatteskrapan – mitt på Södermalm, öppnar vi en ny coworking med enskilda kontor, kontorsplatser, loungeytor, konferenslokaler, catering, poddstudio och streamingstudio. Här kan ni hyra ett litet kontorsrum på tillsvidarekontrakt eller för en bestämd projekttid. Ni kan hyra flexkontor, satellithub eller projektytor mm.

Nyfiken på att höra mer?
Ring oss för att boka din visning redan idag!
08-7160025

Nu lanserar vi Loungemedlemskap!

För ringa 1995kr i månaden kan ni numera bli Loungemedlem hos oss. Som Loungemedlem jobbar ni fårn våra lounger i Nacka Strand och/eller Sickla och sitter då med vårt säkra och snabba WiFi, dricker vårt supergoda ekologiska kaffe eller te från Johan & Nyström, har tillgång till ett låsbart förvaringsskåp och bokar våra mötesrum.

Nätverka med oss!

Nätverka med oss!

Nu drar Nacka Business Network igång och vi sponsrar med lokaler för deras träffar.

Alla aktiva i Nackas näringsliv är välkomna att anmäla sig, luncha och nätverka.

På menyn står en matig sallad som betalas på plats. Salladerna kommer att förbeställas, så alla måste anmäla sig för att få köpa en lunch vid ankomst. Deltagarna får möjlighet att presentera sig och den verksamhet man representerar. Vid vissa tillfällen kommer det vara en lite längre presentation av en gäst.

Premiär för nätverket blir onsdagen den 9 maj på Business Lounge i Sickla.

Anmäl dig här!

Kaffeprovning!

Fredagen den 18 maj får vi besök av vår kaffeleverantör Johan & Nyström. De kommer då att hålla i en kaffeprovning i Sickla och våra medlemmar ges då möjligheten att rösta fram vilka bönor vi ska ha i våra maskiner det kommande halvåret.

Välkommen på besök och prova deras magiskt goda kaffe!
Anmäl dig gärna på info@businesslounge.se

Vi flyttar kontorshotellet i Nacka Strand

Efter snart tre år på Augustendalsvägen 19 flyttar vi till Cylindervägen 12. Det hus i Nacka strand där vi idag driver Business Lounge ska bli bostäder. I och med detta har vi fått möjlighet att flytta till nyrenoverade superfräscha lokaler på Cylindervägen 12. Lokalerna anpassas efter vårt koncept och byggs om helt efter våra önskemål.

Flytten innebär att vi får möjlighet att utöka med några nya kontorsplatser och förbättra våra mötesmiljöer. Hör av er för att boka era platser redan idag!

Skicka in din intresseanmälan eller ring oss på 08-716 00 25.

Nu öppnar vi nytt!

Välkommen till vår nya anläggning i Vikdalen!

Vi utvecklas och expanderar. Nu kan ni även välja att sitta i fantastiskt ljusa och fräscha lokaler på Vikdalsvägen 50 med oss. Här kommer vi att erbjuda åtta kontorsrum i olika storlekar och fyra fasta platser i landskap. Tillsammans disponerar man två konferensrum och två grupprum samt ett härligt kök i hjärtat av lokalen.